Персиковий лимонад
Кількість порцій - 16
Час приготування - 10 хв

Персиковий лимонад

Рецепт про те, як дуже швидко приготувати для гостей прохолодний фруктовий напій. Освіжаючий лимонад – те саме пиття, яке життєво необхідно у виснажливу літню спеку. Як правило, лимонад – не що інше, як розбавлений холодною водою концентрований лимонний сік з цукром. У нашому ж випадку, звичний лимонад заграє несподіваними смаковими нотками і стане по-справжньому яскравим. А все завдяки додаванню нового інгредієнта – соковитих, стиглих і ароматних персиків, які необхідно подрібнити в пюреобразну консистенцію. З кожним ковтком цього напою Ви відчуєте оксамитовий смак солодкого персика з приємним цитрусовим післясмаком. Ідеальний спосіб втамувати спрагу.

Інгредієнти

  • Персики - 500 г
  • Лимони - 500 г
  • Цукор - 500 г
  • Вода - 2 л

Етапи приготування

  • 01

    Збити персики в блендері до консистенції пюре.

  • 02

    Викласти пюре в кувшин.

  • 03

    Додати лимонний сік і цукор.

  • 04

    Перемішати, щоб цукор розчинився.

  • 05

    Наповнити кувшин льодом і холодною водою і подавати.