Такі звичні для нашої людини макарони - це лише один з численних видів італійської пасти. Паста (Pasta) перекладається з італійської як "тісто". Цим словом позначають як макаронні вироби, так і страви з них. Шанувальники італійської кухні вже давно оцінили таку страву як паста з базиліком і часником. Готова страва має збалансований гостро-солодкий смак, досить ситна і неймовірно корисна, оскільки до її складу входять тільки натуральні продукти. Томат трохи пом'якшує смак італійських трав, роблячи блюдо ніжним на смак. Якщо ви віддаєте перевагу ситному сніданку, паста - відмінний варіант.
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
Помідори черрі розрізати навпіл.
На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити цибулю і часник протягом 2-3 хвилин.
Потім додати спеції і обсмажити поки часник не почне ставати золотисто-коричневого кольору, а потім вже додати помідори і цукор.
Добре перемішати вміст сковороди, зменшити вогонь і залишити на вогні на деякий час.
Відварити локшину в підсоленій воді до стану аль-денте (ступінь готовності продуктів, коли, будучи повністю готовими, вони зберігають відчутну при укусі внутрішню пружність). Воду злити, а локшину додати до соусу.
Добре перемішати. Зверху посипати тертим пармезаном і базиліком за смаком. Знову добре перемішати і подавати.