Паста з часником і креветками
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Паста з часником і креветками

Як зробити звичайну вечерю не такою вже й простою і прісною? Ми знаємо простий і легкий рецепт для цього. Паста з часником і креветками. Цю страву готувати легко і просто. Вона не забере у вас дуже багато часу, зате ви можете порадувати своїх рідних смачною вечерею. Креветки надають страві особливого смаку. Можна зробити до пасти легкий салатик і доповнити свою вечерю. Або ж відкрити пляшку легкого вина і влаштувати романтичну вечерю для своєї половинки. Така страва підійде і для такого приводу, адже вона досить легка і ніжна. У будь-якому випадку ви і всі, хто спробує цю страву, будуть у захваті. Адже все геніальне - просто. Так що смачного!

Інгредієнти

  • Масло кисло-вершкове - 45 г.
  • Спагеті - 200 г.
  • Олія оливкова - 5 мл.
  • Часник - 20 г.
  • Цедра лимона - 10 г.
  • Перець чилі - 10 г.
  • Креветки (салатні) очищені - 300 г.
  • Лимонний сік - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Відварити пасту в підсоленій воді близько 8-10 хвилин. Злити воду.

  • 02

    Поки паста готується, нагріти сковорідку на середньому вогні. Розтопити вершкове масло і оливкову олію.

  • 03

    Додати видавлений часник, пластівці чилі і цедру. Готувати ще 2 хвилини. Потім викласти в олію креветки і, помішуючи, готувати ще 7 хвилин до готовності креветок.

  • 04

    До приготовлених креветок викласти пасту, петрушку, видавити сік лимона. Посолити і поперчити. Перемішати і подавати. Додатково поперчити, посипати цедрою лимона і свіжою петрушкою.