Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Паштет із білої квасолі, перцю і рікоти

Паштет, приготований в домашніх умовах, являє собою протерту, однорідну, повітряну масу і може бути приготований із самих різних продуктів. На допомогу господарці прийде блендер. Рецепти домашніх паштетів бувають досить різноманітні. Можна зробити домашній паштет, використовуючи прості інгредієнти. Нескладний у приготуванні, паштет із білої квасолі, перцю і рікоти ідеально підходить для здорового сніданку і цілком може виконувати роль закуски на будь-якому святковому столі.

Інгредієнти

  • Квасоля - 430 г.
  • Перець болгарський консервований - 400 г.
  • Сир рікота - 85 г.
  • Часник - 1 шт.
  • Лимони - 0,5 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Викласти в чашу блендера квасолю, подрібнити.

  • 02

    Додати до квасолі перці, сир, подрібнений часник. Подрібнити.

  • 03

    Вичавити в чашу блендера лимонний сік, повторити подрібнення. Посолити і поперчити за смаком паштет. Ще раз перемішати всі інгредієнти до однорідного стану.