Овочевий салат з кульками з фети і маслин
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Овочевий салат з кульками з фети і маслин

Цей незвичайний і в той же час низькокалорійний, легкий овочевий салат сміливо можна назвати здоровою вегетаріанською їжею. Овочевий салат з кульками з фети і маслин виглядає оригінально, а кульки з фети надають страві незвичайний вигляд. Літній вітамінний салат прекрасно вгамує голод і наситить організм вітамінами. Замість фети можна використовувати бринзу. Вийде також смачно. Прикрасити салат можна петрушкою.

Інгредієнти

  • Помідори - 200 г.
  • Огірки - 200 г.
  • Болгарський перець - 200 г.
  • Сир Фета - 200 г.
  • Маслини - 15 шт.
  • Соняшникова олія - 3 ст. л.
  • Зелень - за смаком
  • Лимонний сік - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Помідори нарізати кубиками, огірки - соломкою.

  • 02

    Очищений перець нарізати соломкою.

  • 03

    Для заправки салату змішати лимонний сік і соняшникову олію. Посолити, поперчити за смаком.

  • 04

    Змішати помідори, огірки та перець. Додати заправку і перемішати.

  • 05

    Зелень дрібно нарізати. Фету розім'яти виделкою. Перемішати із зеленню.

  • 06

    Сформувати невеликі коржі. У центр кожного покласти маслини. Сформувати кульку.

  • 07

    У салатницю покласти салат, зверху викласти кульки з маслин.