Апельсиновий чізкейк
Кількість порцій - 1
Час приготування - 2 г

Апельсиновий чізкейк

Чізкейк - це десерт не нашої кухні. Він прийшов до нас з Європи. У наш час чізкейк став досить популярним завдяки його м'якому ніжному смаку. Якщо ви хочете почастувати гостей чимось дуже смачним і приємним, спробуйте зробити чізкейк самі. А ми вам у цьому допоможемо. При цьому, цей десерт не зовсім звичайний: в ньому смачно поєдналися сир і апельсин. Перший робить десерт більш ніжним і м'яким. А апельсин надає йому приємний аромат і свіжість. До того ж ці інгредієнти містять в собі багато корисних речовин, що надає чізкейку ще один плюс. Отже, такий чізкейк стане справжньою прикрасою вашого столу.

Інгредієнти

  • Масло кисло-вершкове - 25 г.
  • Печиво пісочне - 40 г.
  • Кориця - 1 г.
  • Мед - 20 г.
  • Апельсин - 1 шт.
  • М'ята - 2 г.
  • Сир - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Печиво подрібнити і ретельно перемішати з маслом (попередньо потримавши його кілька годин при кімнатній температурі) і корицею.

  • 02

    Сир змішати, додати мед.

  • 03

    У круглу форму викласти масу з печива товщиною 1 см., зверху викласти сирну масу.

  • 04

    Залишити в холодильнику на 2 години. При подачі прикрасити шматочками апельсина і свіжою м'ятою.