Омлет з шинкою і зеленим салатом
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Омлет з шинкою і зеленим салатом

Рецепт цього омлету святковим не назвеш, але його можна використовувати і для приготування сніданку, щоб здивувати своїх діток і коханого. Він дуже доречний, коли ви вранці поспішайте на роботу, або намагаєтесь швидше відправити дітей до школи, а вам треба їх ситно погодувати. Омлет з шинкою і зеленим салатом - саме для такого випадку. Він досить ситний і швидко готується. При бажанні можна додати до нього болгарський перець або помідори - це вже ваша фантазія і смак. Загалом, рецепт такого омлету буде завжди актуальним у вашому раціоні.

Інгредієнти

  • Огірок - 1шт
  • Яйця - 2шт
  • Молоко - 50мл
  • Шинка - 40г
  • Зелень - 1 ст. л.
  • Зелений салат - 1 пучок
  • Лимонний сік - за смаком
  • Шматочок цільнозернового хліба - 1шт
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Олія - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Листя салату і огірок помити, огірок порізати кружальцями, викласти салат і огірок на велику тарілку. Збризнути олією, оцтом або лимонним соком.

  • 02

    Шматочок цільнозернового хліба злегка підсушити на грилі або на антипригарній сковороді.

  • 03

    Збити яйця зі знежиреним молоком за допомогою вінчика до легкої піни. Додати нарізану дрібними кубиками варену шинку і 1 ст.л. дрібно порізаної зелені. Приправити сіллю і перцем.

  • 04

    Приготувати омлет на антипригарній сковорідці. На зелений салат покласти підсушений хліб. Розподілити по ньому омлет. Подавати до столу, посипавши зеленню, що залишилася.