Мюслі - це універсальна їжа для сніданків, приготована з різних запечених або сирих злаків, горіхів, висівок, меду, спецій. Мюслі є відмінним джерелом для поповнення запасу мінеральних речовин і вітамінів в організмі. Існує безліч рецептів з їх використанням. Зі звичайних мюслі можна приготувати смачні печива до чаю, які стануть ще й корисним сніданком. Мюслі можна брати будь-які, особливо смачне печиво виходить з фруктових мюслі, які містять в складі багато родзинок, цукатів. Печиво з мюслі будуть гарні до сніданку з чашкою кави або чаю, а також підійдуть і на полуденок зі склянкою молока.
Змішати всі інгредієнти в мисці, перемішати.
Залишити суміш на 30 хвилин, при цьому помішуючи кілька разів.
Застелити деко для випікання харчовим папером.
Викласти тісто на деко, викладаючи по одній столовій ложці, на деякій відстані.
Поставити в духовку на 15-20 хвилин, при температурі 180°С.