Молода картопля в беконі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Молода картопля в беконі

Ніжна молода картопля в хрусткому «одягу» з бекону відразу стає набагато смачніше, ситніше і апетитніше – тепер вона не просто гарнір, а повноцінна друга страва, яка з легкістю замінить м'ясо або рибу. Картоплю можна подати також у якості оригінальної закуски до святкового застілля. Обсмажуючи в олії, бекон починає рясно виділяти сік і аромат, який і вбирає картопля, тим самим набуваючи нові смакові нотки. До речі, якщо Ви любите аромат розмарину або інших ароматних трав, спробуйте зробити в картоплі невеликі надрізи і вставити туди по одній гілочці цієї пряності – страва придбає новий смаковий відтінок. І готувати цю просту закуску зовсім не складно. Приємного Вам апетиту.

Інгредієнти

  • Дрібна молода картопля - 8 шт.
  • Бекон - 8 скибок
  • Рослинна олія - 3 ст.л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю добре вимийте і почистіть щіткою, при цьому зберігаючи шкірку. Опустіть в киплячу підсолену воду і відваріть в мундирі до готовності.

  • 02

    Після цього злийте воду, картоплю обсушіть і дайте трохи остигнути.

  • 03

    Загорніть кожну картоплину в скибку бекону, закріпіть зубочисткою

  • 04

    Обсмажте картоплю в беконі на сковороді до появи хрусткої скоринки. Посоліть, поперчіть і відразу ж подавайте.