Мілкшейк з персиком
Кількість порцій - 2
Час приготування - 6 хв

Мілкшейк з персиком

Мілкшейк – популярний молочний десерт, який однаково люблять і дорослі, і діти. Крім молока він містить морозиво і різні добавки у вигляді фруктів, ягід, шоколаду, горіхів. Варіантів «напою молодості» існує величезна безліч: він може бути поживним і низькокалорійним, густим і рідким, солодким і не дуже. Пропонуємо урізноманітнити повсякденне меню персиковим мілкшейком. Як відомо, плоди персика в китайській міфології символізують безупинний процес поновлення життя. На жаль, цей фрукт не безсмертний, але в сезон соковитих і ароматних персиків їм необхідно наїстися вдосталь. І як варіант можна вжити цей фрукт у складі молочного коктейлю з персиком.

Інгредієнти

  • Молоко - 480 мл
  • Морозиво ванільне - 360 г
  • Персик - 4 шт
  • Ваніль - 3 г
  • М’ята - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Розрізати персики навпіл, видалити кісточку і нарізати кубиками. Покласти в блендер.

  • 02

    Нарізати 10 листочків м'яти і додати в блендер.

  • 03

    Додати молоко, морозиво і ванілін.

  • 04

    Збити до однорідної маси.

  • 05

    Перелити в склянки, прикрасити листочками м'яти і шматочками персиків.