Вершкове масло відноситься до числа найуживаніших продуктів. Його часто використовують для приготування бутербродів. Щоб урізноманітнити смак бутербродів, в масло можна додати інші продукти. Так можна легко зробити оселедцеве, часникове масло, масло з бринзою, сиром, гірчицею, лососем, зеленню. Продукти, що додаються до масла, можна натерти на тертці, порубати або протерти через сито і змішати з розтертим маслом. Рекомендується збити суміш до отримання однорідної маси. У медово-коричного масла, пропонованого в даному рецепті, смак меду і аромат кориці. Мед має високі поживні, лікувально-профілактичні і бактерицидні властивості, тому медово-коричне масло корисне для здоров'я.
Збити вершкове масло у великій мисці міксером 1-2 хвилини. Додати цукрову пудру, мед, корицю, ванільний цукор і сіль.
Збити до однорідної кремової маси.
Прибрати масло в холодильник. Діставати масло з холодильника за кілька хвилин до подачі на стіл, щоб трохи розм'якшилося.