Тим, хто віддає перевагу курячому м'ясу, безумовно сподобається рецепт "Курка по-середземноморському". Дуже смачна страва з курки, в міру гостра, з пікантним смаком. Любителі швидких, але смачних вечерь можуть бути впевнені, що приготування не займе у них багато часу, а результатом вони будуть приємно здивовані. Цибуля і помідори створять густий овочевий соус для курки. Оливки додадуть страві чудовий аромат і смак. Треба відзначити, що оливки підійдуть будь-які, наприклад, оливки, фаршировані лимоном. Замість курячих гомілок можна використовувати курячі крильця. До столу курку по-середземноморському можна подати з грецькими коржами, рецепт приготування яких додається.
Обсмажити гомілки в сковороді по 2 хвилини з кожного боку до легкої золотистої скоринки на соняшниковій олії і викласти м'ясо в окрему миску.
Помідори обдати окропом, зняти шкірку і нарізати дрібними кубиками, цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити.
У сковороді, де обсмажувалася курка, додати помідори і цибулю, і тушкувати близько 5 хвилин.
Додати в сковороду курку і готувати ще 15 хвилин.
Додати часник, оливки, зелень і залишити на малому вогні, на 10 хвилин.
Для приготування коржів перемішати борошно, теплу воду, дріжджі, сіль, цукор.
Скачати тісто в кулю, накрити рушником і залишити на 20 хвилин.
Розділити тісто на 4 частини, розкачати на коржі і обсмажити на сухій сковороді.