Подібна м'ясна страва – оригінальний спосіб урізноманітнити Ваш звичний раціон і трохи відпочити від котлеток, що приїлися. Це ні фрикадельки, ні тефтелі, ні їжачки, які готуються з додаванням капусти і рису, а класичні кульки з м'ясного фаршу, вимоченого в молоці хліба і ріпчастої цибулі – нічого зайвого. Смачні та швидкі кульки зі свинини підійдуть для сімейного обіду або вечері. А до них – будь-який гарнір або овочевий салат за Вашим бажанням. Розбавити насичений смак соковитої свинини можна за допомогою ароматного вершкового, сметанного (або томатного) соусу з рубаною зеленню. Подавати його можна в окремій ємності або полив соусом м'ясні кульки. Приємного Вам апетиту.
Білий хліб нарізаємо невеликими шматочками і заливаємо молоком.
М'якоть свинини нарізаємо невеликими шматочками.
Пропускаємо свинину через велику насадку-решітку м'ясорубки. Також пропускаємо замочений білий хліб
Замішуємо у фарш яйце, додаємо сіль і чорний мелений перець.
Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо.
Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на соняшниковій рафінованій олії.
Перекладаємо остиглу цибулю зі сковорідки у фарш.
Вимішуємо фарш до однорідної консистенції. Накриваємо миску з фаршем харчовою плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 30 хвилин.
Через 30 хвилин фарш дістаємо і вологими руками формуємо кульки розміром трохи більші, ніж волоський горіх.
Обсмажуємо м'ясні кульки на соняшниковій рафінованій олії спочатку з одного боку.
Коли м'ясні кульки стануть золотистими, то перевертаємо їх на іншу сторону і також обсмажуємо до апетитної скоринки.