Мангово-ананасовий смузі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Мангово-ананасовий смузі

Смузі – новомодний напій, який складається зі шматочків фруктів, ягід і навіть овочів, збитих в блендері до стану густого однорідного пюре разом з молоком або соком. Особливою популярністю напій став користуватися останні п'ять років як гідний приклад правильного і здорового харчування. У перекладі з англійської назва цього коктейлю означає «приємний», «гладкий», «м'який», «однорідний». І не даремно, адже всі ці слова в точності описують якісні характеристики смузі. Якщо ви любите екзотику, тоді для Вас наступний варіант цього корисного напою – манго-ананасовий смузі. Шматочки манго і ананаса подрібнюються з натуральним йогуртом і апельсиновим соком, змішаним з ананасовим сиропом.

Інгредієнти

  • Манго - 2 шт.
  • Ананас консервований - 240 г.
  • Йогурт без добавок - 100 г.
  • Сік апельсиновий - 200 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Манго помити, видалити кісточку і очистити. М'якоть нарізати кубиками.

  • 02

    З ананаса злити сироп (залишити близько 100 мл). Змішати його з апельсиновим соком.

  • 03

    Фрукти подрібнити в блендері до стану пюре. Додати йогурт, сік з сиропом і ще раз збити блендером.