Навряд чи хтось зможе собі уявити накритий святковий стіл або звичайний сімейний обід без такої закуски як бутерброд. Його англійський побратим – сендвіч – стрімко увійшов у наше життя і користується не меншою популярністю. Ідея такого апетитного перекусу виникла в голові графа Сандвічського, відомого своєю невичерпною любов'ю до азартних ігор, в далекому XVIII столітті. На честь нього і назвали страву. Якщо Ви любите ситні сніданки, то пропонований варіант сендвіча, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Щедра начинка з соковитих шматочків копченого лосося, екзотичного авокадо і свіжих огірочків гармонійно розташовується між двома свіжими скибочками ароматного хліба.
Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. Збризнути авокадо лимонним соком.
Хліб нарізати тонкими скибочками. Нанести на хліб невелику кількість майонезу.
Лосось нарізати скибочками. Огірок помити і нарізати кружечками. Укласти на хліб скибочки лосося, авокадо і огірка.