Легкі сендвічі з авокадо і копченим лососем
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Легкі сендвічі з авокадо і копченим лососем

Навряд чи хтось зможе собі уявити накритий святковий стіл або звичайний сімейний обід без такої закуски як бутерброд. Його англійський побратим – сендвіч – стрімко увійшов у наше життя і користується не меншою популярністю. Ідея такого апетитного перекусу виникла в голові графа Сандвічського, відомого своєю невичерпною любов'ю до азартних ігор, в далекому XVIII столітті. На честь нього і назвали страву. Якщо Ви любите ситні сніданки, то пропонований варіант сендвіча, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Щедра начинка з соковитих шматочків копченого лосося, екзотичного авокадо і свіжих огірочків гармонійно розташовується між двома свіжими скибочками ароматного хліба.

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт.
  • Лимон - 20 г.
  • Майонез - 10 г.
  • Хліб - 200 г.
  • Лосось копчений - 60 г.
  • Огірки - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. Збризнути авокадо лимонним соком.

  • 02

    Хліб нарізати тонкими скибочками. Нанести на хліб невелику кількість майонезу.

  • 03

    Лосось нарізати скибочками. Огірок помити і нарізати кружечками. Укласти на хліб скибочки лосося, авокадо і огірка.