Курячі сердечки з соусом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Курячі сердечки з соусом

Курячі сердечка з соусом - це смачно і корисно, а рецепт приготування цієї страви неймовірно простий. Його добре використовувати в якості звичайного повсякденного обіду або вечері. Ситні курячі сердечка в делікатному соусі чудово поєднуються практично з будь-якими гарнірами, будь то: рис, гречка, картопляне пюре, макаронні вироби. Блюдо виходить по-справжньому ніжним, соковитим і ароматним. Важливо також витримати час тушкування, тоді курячі сердечка вийдуть дуже м'якими, а соус густим і насиченим.

Інгредієнти

  • Куряче серце - 500 г.
  • Вершки - 100 г.
  • Печериці - 100 г.
  • Гірчиця - 0,5 ст. л.
  • Пармезан - 30 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Зелень - за смаком
  • Помідори черрі - 3 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Сердечки промити, прибрати плівки, і обсмажити на сковороді в олії на середньому вогні до готовності протягом 25 хвилин.

  • 02

    Додати до сердець порізані шампіньйони і обсмажити все разом ще хвилин 5.

  • 03

    Залити в обсмажені сердечки з грибами вершки і гірчицю. Посолити, поперчити за смаком і добре перемішати.

  • 04

    Блюдо тушкувати на середньому вогні під кришкою до загустіння соусу. В кінці додати дрібно натертий пармезан і прогрівати, поки сир не розплавиться.

  • 05

    Готову страву посипати зеленню і прикрасити помідорами черрі.