Курячі сердечка з соусом - це смачно і корисно, а рецепт приготування цієї страви неймовірно простий. Його добре використовувати в якості звичайного повсякденного обіду або вечері. Ситні курячі сердечка в делікатному соусі чудово поєднуються практично з будь-якими гарнірами, будь то: рис, гречка, картопляне пюре, макаронні вироби. Блюдо виходить по-справжньому ніжним, соковитим і ароматним. Важливо також витримати час тушкування, тоді курячі сердечка вийдуть дуже м'якими, а соус густим і насиченим.
Сердечки промити, прибрати плівки, і обсмажити на сковороді в олії на середньому вогні до готовності протягом 25 хвилин.
Додати до сердець порізані шампіньйони і обсмажити все разом ще хвилин 5.
Залити в обсмажені сердечки з грибами вершки і гірчицю. Посолити, поперчити за смаком і добре перемішати.
Блюдо тушкувати на середньому вогні під кришкою до загустіння соусу. В кінці додати дрібно натертий пармезан і прогрівати, поки сир не розплавиться.
Готову страву посипати зеленню і прикрасити помідорами черрі.