Креветки по-креольськи
Кількість порцій - 8
Час приготування - 25 хв

Креветки по-креольськи

Так як креветки виловлюють круглий рік, знайти їх в супермаркеті не складе труднощів. Але тут теж є свої нюанси. Термін зберігання їх дуже малий. Тому після того, як їх піймали, їх відразу ж термообробляють і заморожують. У такому вигляді вони і потрапляють в магазини. І саме тому приготувати їх не важко. До того ж і часу потрібно зовсім мало. Креветки по праву вважаються зразком здорової їжі, так як в них є дуже багато речовин, які потрібні людині. Крім фосфору, йоду і натрію в них є ще дуже багато корисних елементів. Також приємно те, що в них мало жирів і багато протеїну, тому приготувавши креветки по-креольски, ви можете їх подавати і до вечері теж.

Інгредієнти

  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Кмин - 1 ч. л
  • Сіль - за смаком
  • Креветки очищені (бажано королівські) - 1100 г
  • Порошок чилі - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Суміш перців - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Змішати у великій мисці оливкову олію зі спеціями і ретельно перемішати.

  • 02

    Додати очищені креветки і перемішати.

  • 03

    Викласти креветки на велике деко.

  • 04

    Запікати 10-12 хвилин, до готовності.