Так як креветки виловлюють круглий рік, знайти їх в супермаркеті не складе труднощів. Але тут теж є свої нюанси. Термін зберігання їх дуже малий. Тому після того, як їх піймали, їх відразу ж термообробляють і заморожують. У такому вигляді вони і потрапляють в магазини. І саме тому приготувати їх не важко. До того ж і часу потрібно зовсім мало. Креветки по праву вважаються зразком здорової їжі, так як в них є дуже багато речовин, які потрібні людині. Крім фосфору, йоду і натрію в них є ще дуже багато корисних елементів. Також приємно те, що в них мало жирів і багато протеїну, тому приготувавши креветки по-креольски, ви можете їх подавати і до вечері теж.
Змішати у великій мисці оливкову олію зі спеціями і ретельно перемішати.
Додати очищені креветки і перемішати.
Викласти креветки на велике деко.
Запікати 10-12 хвилин, до готовності.