Коврижка з варенням
Кількість порцій - 1
Час приготування - 25 хв

Коврижка з варенням

Коврижка з варенням - це солодка випічка з дитинства, для приготування якої не потрібно великої кількості дорогих продуктів, зусиль і тимчасових витрат. Варення можна використовувати будь-яке: абрикосове, порічкове, малинове і т.д. У приготуванні суміші для даної випічки важливо дотримуватися послідовністі у використанні інгредієнтів. Спочатку в варення додають соду, потім цукор і сіль. Після все перемішують. Потім додають яйця, і поступово перемішуючи, всипають борошно. Щоб суміш вийшла повітряною, використовують міксер. Коврижка виходить дуже ароматною і м'якою, злегка вологою. Цей пиріг просто ідеально підходить для сімейного чаювання!

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 7 ст. л.
  • Цукор - 5 ст. л.
  • Чай чорний - 200 мл.
  • Варення - 3 ст. л.
  • Олія соняшникова - 3 ст. л.
  • Спеції - за смаком
  • Сода погашена - 1 ч. л.
  • Цукрова пудра - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Змішати в мисці всі інгредієнти, суміш повинна бути рідкою.

  • 02

    Форму для випікання змастити олією і присипати борошном. Викласти суміш у форму.

  • 03

    Поставити в духовку на 20 хвилин при температурі 200°C. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.