Коврижка з варенням - це солодка випічка з дитинства, для приготування якої не потрібно великої кількості дорогих продуктів, зусиль і тимчасових витрат. Варення можна використовувати будь-яке: абрикосове, порічкове, малинове і т.д. У приготуванні суміші для даної випічки важливо дотримуватися послідовністі у використанні інгредієнтів. Спочатку в варення додають соду, потім цукор і сіль. Після все перемішують. Потім додають яйця, і поступово перемішуючи, всипають борошно. Щоб суміш вийшла повітряною, використовують міксер. Коврижка виходить дуже ароматною і м'якою, злегка вологою. Цей пиріг просто ідеально підходить для сімейного чаювання!
Змішати в мисці всі інгредієнти, суміш повинна бути рідкою.
Форму для випікання змастити олією і присипати борошном. Викласти суміш у форму.
Поставити в духовку на 20 хвилин при температурі 200°C. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.