Котлети з сиром
Кількість порцій - 2
Час приготування - 50 хв

Котлети з сиром

Такий рецепт котлет повинен сподобатися всім, хто любить сир. Щоб трохи внести різноманітність у ваш щоденний раціон, спробуйте зробити такі котлети з сиром. Адже звичайні котлети - це вже страва, що трохи приїлася, а от додати до них трошки пікантності - це можна. Сир зробить їх більш м'якими і ніжними. Можна так само додати трохи зелені до сиру - і котлети стануть вже не такими звичайними, якими їх звикли їсти ваші рідні. Вони отримають новий цікавий смак, і сподобаються всім, хто спробує хоча б шматочок. Смак таких котлеток порадує всіх ваших домашніх. До того ж фарш ви можете використовувати найрізноманітніший, який вам більше до смаку.

Інгредієнти

  • Фарш (будь-який за смаком) - 500 г.
  • Білий хліб - 150 г.
  • Молоко - 100 мл.
  • Твердий сир - 100 г.
  • Панірувальні сухарі - 150 г.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний перець - за смаком
  • Рослинна олія - 100 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Хліб (можна взяти здобні булочки) замочити в молоці. Коли він розм'якне, трохи віджати його, з'єднати з фаршем, все посолити, поперчити.

  • 02

    Сир нарізати невеликими кубиками

  • 03

    З фаршу сформувати коржик, і, тримаючи його на долоні, покласти в середину шматочок сиру. Сформувати котлетку і обваляти її в паніровці.

  • 04

    Кожну котлетку злегка обсмажити з двох боків до скоринки. Потім всі котлети викласти у форму і запекти в духовці при 180°C ще приблизно 20 хвилин.