Полуниця в шоколаді
Кількість порцій - 2
Час приготування - 25 хв

Полуниця в шоколаді

Звичайно ж полуниця – велика смакота літа. Цей дивовижний фрукт завжди радував нас у дитинстві своєї загадковою витонченістю, приємним ароматом та яскравим кольором. І тепер, коли ми вже дорослі, полуниця часто допомагає нам висловити свій романтичний настрій. Тому пропонуємо вам вдале поєднання полуниці та символу щастя і радості шоколаду. Спробувавши цю композицію, ви отримаєте не лише запаморочливе задоволення, а й корисні властивості цих продуктів. Зрозуміло, що джерелом вітамінів та мінералів є полуниця, але не потрібно вважати ніби шоколад далеко від неї відстав, він не тільки піднімає настрій людини, а ще й позитивно відображається на її зовнішньому вигляді. Тому, любителі поласувати солоденьким радійте, споживайте дану страву без остраху за свою вагу та надлишково набрані калорії!

Інгредієнти

  • Полуниця - 300 г
  • Шоколад (молочний) - 150 г
  • Кокосова стружка - 75 г

Етапи приготування

  • 01

    Ягоди полуниці знадобляться великі, добірні, з хвостиками, не м'яті і без ознак псування. Промити полуницю і дати їй обсохнути на паперовому рушнику.

  • 02

    Розтопити в чашці шоколад в мікрохвильовій печі (або на водяній бані).

  • 03

    В окрему чашку висипати кокосову стружку.

  • 04

    Тепер, тримаючи полуницю за хвостик, на 2/3 занурити кожну ягідку в шоколад, а потім у кокосову стружку.

  • 05

    Полуницю в шоколаді і стружці покласти на пергамент. Так зробити з кожною ягодою.

  • 06

    Подавати полуницю в шоколаді і кокосовій стружці виклавши на тарілку.