Історія китайської кухні починається з неоліту , з плином часу в різних регіонах з'явилися власні переваги в залежності від клімату і придворної моди. Як і французи , китайці цінують гастрономію . Для китайців трапеза - це таємнича церемонія . Існують цікаві для нас звичаї. Наприклад , якщо на столі лежить риба , то її не можна перевертати в разі , якщо за столом є моряк , або хто-небудь з присутніх за столом має друга або родича -моряка . Взагалі у китайців є чому повчитися. І сьогодні ми почнемо вчити вас китайському кулінарному мистецтву з приготування китайського м'ясного супу , який порадує вас сьогодні в обід.
Деревні гриби замочіть, як зазначено на упаковці. Коли вони розбухнуть, порвіть їх руками на шматочки.
Свинину промийте і наріжте тонкою соломкою.
Шпинат промийте, наріжте, ошпарте окропом і злийте воду.
В окремій чашці виделкою збийте яйця.
Бульйон доведіть до кипіння, опустіть в нього м'ясо, деревні гриби, влийте соєвий соус, посоліть, додайте перець і дайте ще раз закипіти. Проваріть до готовності м'яса.
Тим часом у сковороді розтопіть свиняче сало, шкварки видаліть.
Каструлю зніміть з вогню і влийте збиті яйця.
Коли яйця спливуть на поверхню, влийте свиняче сало, додайте шпинат, все перемішайте і подавайте суп.