Китайський м'ясний суп
Кількість порцій - 2
Час приготування - 40 хв

Китайський м'ясний суп

Історія китайської кухні починається з неоліту , з плином часу в різних регіонах з'явилися власні переваги в залежності від клімату і придворної моди. Як і французи , китайці цінують гастрономію . Для китайців трапеза - це таємнича церемонія . Існують цікаві для нас звичаї. Наприклад , якщо на столі лежить риба , то її не можна перевертати в разі , якщо за столом є моряк , або хто-небудь з присутніх за столом має друга або родича -моряка . Взагалі у китайців є чому повчитися. І сьогодні ми почнемо вчити вас китайському кулінарному мистецтву з приготування китайського м'ясного супу , який порадує вас сьогодні в обід.

Інгредієнти

  • Свинина (філе) - 150 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Шпинат - 200 г
  • Деревні гриби муер - 5 г
  • Сіиняче сало - 20 г
  • Сіль - 2 г
  • Соєвий соус - 2 ч.л.
  • Духм'яний перець горошком - 5 горошин
  • М'ясний бульйон - 1 л

Етапи приготування

  • 01

    Деревні гриби замочіть, як зазначено на упаковці. Коли вони розбухнуть, порвіть їх руками на шматочки.

  • 02

    Свинину промийте і наріжте тонкою соломкою.

  • 03

    Шпинат промийте, наріжте, ошпарте окропом і злийте воду.

  • 04

    В окремій чашці виделкою збийте яйця.

  • 05

    Бульйон доведіть до кипіння, опустіть в нього м'ясо, деревні гриби, влийте соєвий соус, посоліть, додайте перець і дайте ще раз закипіти. Проваріть до готовності м'яса.

  • 06

    Тим часом у сковороді розтопіть свиняче сало, шкварки видаліть.

  • 07

    Каструлю зніміть з вогню і влийте збиті яйця.

  • 08

    Коли яйця спливуть на поверхню, влийте свиняче сало, додайте шпинат, все перемішайте і подавайте суп.