Картопля - це універсальний продукт. Без картоплі зараз життя не уявляють багато народів світу . Це як другий хліб. А подарував цей чудовий продукт світу першовідкривач Америки - Колумб. Адже , саме Америка є батьківщиною чудового картоплі. І сьогодні ми знову пропонуємо приготувати страву з картоплі. Китайські картопляні кульки порадують вас з воим смаком . Ці картопляні кульки виходять дуже хрусткими , ароматними і апетитними . Вони є гарною заміною звичного гарніру , тобто кульки можна подавати з куркою , м'ясом , рибою. До речі , це також відмінний варіант подати кульки як самостійне блюдо під будь-яким соусом , наприклад грибним або вершковим .
Картоплю відварити в мундирі до готовності, остудіть.
Зніміть з картоплі шкірку і розімніть його.
Цибулю дуже дрібно покришите.
У картопляну масу просійте борошно, додайте суміш перців, сіль, цибулю і імбир, все дуже добре вимісіть.
У глибокій сковороді розігрійте рослинну олію.
Чайною ложкою набирайте картопляну масу і за допомогою палички опускайте її в гаряче масло, як галушки. Порціями обсмажуйте кульки до золотисто-коричневого кольору.
Готові кульки діставайте шумівкою, щоб стікав зайвий жир. Також можна викласти кульки на паперовий рушники і промокнути.
Викладіть кульки на блюдо, посипте сіллю і перцем і подавайте.