Китайська кухня дуже різноманітна та яскрава. Поняття китайської кухні охоплює безліч різноманітних регіональних кулінарій . Як і французи , китайці цінують гастрономію . Проте , основою раціону китайців з початку землеробства були і є зернові та овочі , а м'ясо споживається в невеликих кількостях. Крім того , китайці є шанувальниками гострого. І ось сьогодні ми вам представляємо прекрасну закуску. Кисло- гостра капуста по- китайськи стане родзинкою вашого столу. Страва готується всього лише п'ятнадцять хвилин. А в підсумку ви зможете насолодитися цим пікантним кисло- гострим присмаком капусти . Приємного аппетиту!
Капустяні листи наріжте ромбами.
Перчик чилі очистіть від насіння і наріжте на дрібні шматочки.
Цибулю дуже дрібно покришіть.
У сковороді добре розігрійте олію, але не доводьте її до кипіння. Покладіть в неї цибулю, духм'яний перець, сіль і перчик чилі, все просмажте деякий час (перець не повинен поміняти колір).
Після додайте капусту і просмажте її трохи більше хвилини, потім влийте оцет, покладіть цукор, все добре перемішайте, ще трохи посмажте і викладіть на тарілку.