Італійський суп з беконом, овочами і шавлією
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Італійський суп з беконом, овочами і шавлією

Коли всі супи, які Вам довелося спробувати, вже набридли і хочеться здивувати рідних якою-небудь особливою і цікавою першою стравою, на допомогу приходить пропонований рецепт італійського супу з беконом, овочами і шавлією. Такого Ви точно не пробували: італійці знають толк в приготуванні перших страв. Особливість даного супу в технології готування. Овочі разом з беконом обсмажуються безпосередньо в каструлі, обмінюючись смаками і запахами, потім додається м'ясний бульйон, овочі, що залишилися, і все тушкується. Завдяки цьому всі інгредієнти насичуються апетитним копченим ароматом. Перед подачею до столу прикрасьте суп тертим пармезаном. Це додасть страві приємний, вершковий смак.

Інгредієнти

  • Бекон - 50 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Петрушка - 1 пучок
  • Шавлія - за смаком
  • Корінь селери - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Картопля - 4 шт.
  • Цукіні - 100 г.
  • Капуста білокочанна - 200 г.
  • Помідори - 2 шт.
  • Масло вершкове - 2 ст.л.
  • Бульйон м'ясний - 1 л.
  • Рис - 200 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Бекон нарізати соломкою. Картоплю та цукіні очистити і нарізати кубиками. Подрібнити моркву, цибулю і селеру.

  • 02

    Обсмажити овочі разом із беконом у вершковому маслі в каструлі, залити гарячим бульйоном, додати в каструлю картоплю з кабачками, а також промитий рис. Тушкувати протягом 10 хвилин.

  • 03

    Нашаткувати капусту, додати в суп. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Додати шавлію, варити до готовності, протягом 20 хвилин.