Так склалося, що саме куряче м'ясо стало найпопулярнішим у споживачів. Мабуть, це все завдяки тому, що воно майже не містить холестерину, а навіть навпаки - його прописують всім тим, кому інше м'ясо їсти не можна. Воно допомагає худнути тим, хто ставить собі таку мету, збагачує наш організм потрібним білком. І взагалі, це один і самих популярних продуктів у спортсменів. Тому й існує чимало різних рецептів, як приготувати куряче м'ясо. Наприклад, котлети в клярі. Давно відомий всім рецепт, але яку ж смачну страву виходить по ньому приготувати, раз цей рецепт такий популярний. До того ж він досить універсальний, адже подавати котлети можна з чим завгодно.
Ріпчасту цибулю подрібнюємо в блендері або м'ясорубці. Додаємо до фаршу.
Білий батон вимочуємо у воді або молоці, відтискємо і подрібнюємо. Додаємо до м'ясного фаршу і цибулі.
Додаємо сіль і перець за смаком. Дуже ретельно перемішуємо, щоб вийшла рівномірна, однорідна маса.
Готуємо кляр для котлет. У миску кладемо сметану. Розбиваємо яйце і додаємо до сметани. Додаємо сіль, соду і борошно. Замішуємо кляр. Тісто має вийти такої консистенції, як на оладки.
З м'ясного фаршу формуємо котлети.
Кожну котлету опускаємо в кляр з двох сторін.
На сковорідку наливаємо трохи соняшникової олії, розігріваємо і викладаємо котлети. Обсмажуємо з обох сторін.
Коли всі котлети обсмажені, відправляємо їх у духовку на 10-15 хвилин.
Смачного!