Тости - ідеальний ранковий варіант. Кращого сніданку на швидку руку не знайдеш. Простіше тостів на сніданок, напевно, тільки вівсянка. Смачний, хрусткий французький тост може стати незвичайним доповненням до будь-якого столу. Кількість солі і перцю кожен визначає по своєму смаку. Немає нічого простішого, ситного і смачного, ніж посмажений до золотистої скоринки хліб з яйцем. Хліб для приготування тостів краще брати вчорашній, можна навіть злегка підсохлий, так як шматочки хліба повинні ввібрати в себе молочно-яєчну суміш і не розвалитися. З тієї ж причини не треба різати хліб занадто тонко. Подавати хрусткі солоні і перчені французькі тости переважніше теплими з гострим кетчупом. Підійде і будь-який інший соус.
У мисці збити яйця з сумішшю молока і вершків, перцем, сіллю, цибулею та кінзою.
Нагріти середню або велику сковороду на середньому вогні. На дно налити рослинне масло.
Хліб розрізати по діагоналі. Кожен трикутник хліба занурити в яєчну суміш і викласти на розпечену сковороду.
Обсмажити з кожного боку по 2-3 хвилини до хрусткої золотисто-коричневої скоринки. Викласти обсмажені тости на паперовий рушник і промокнути, щоб прибрати зайвий жир. Подавати з кетчупом або будь-яким іншим соусом.