Домашнє морозиво
Кількість порцій - 10
Час приготування - 1 г 30 хв

Домашнє морозиво

Морозиво - одне із найулюбленіших ласощів, як дорослих, так і дітей. А домашнє морозиво, безперечно, стане вашим хітом. Будьте готові: приготувавши морозиво в домашніх умовах раз, ви вже не зможете відкрутитися від дитячих прохань. Хоч вам і доведеться витратити трохи зусиль на його приготування, проте гра коштує свічок. Таку смакоту ви не знайдете ні в одному магазині. Адже всі інгредієнти в домашньому морозиві натуральні, і в ласощів не буде всіх тих добавок, що є у фабричному. Ми радимо вам готувати рівно стільки, скільки з'їсте, тому що в ласощах немає фабричних консервантів, і морозиво швидко тане. Також будьте впевнені у свіжості яєць, адже для морозива потрібні сирі жовтки. Зробіть літо у вашому будинку цілий рік! Поївши такі солодощі, ви скажете: життя вдалося!

Інгредієнти

  • Молоко - 1 ст.
  • Цукор - 400 г.
  • Шоколад - 100 г.
  • Жовтки - 6 шт.
  • Вершки - 3 ст.

Етапи приготування

  • 01

    Молоко, цукор і жовтки поставити на водяну баню.

  • 02

    Туди ж поламати шоколад.

  • 03

    Томити цю суміш і помішувати, поки вона не загусне. Дайти їй охолонути і ввести туди збиті в міцну піну вершки, гарненько розмішати, розкласти по формах або в одну форму і поставити в холодильник.

  • 04

    Прикрасити таке морозиво можна свіжими ягодами, шматочками фруктів, цукатами, цукерками та ін, на ваш розсуд.