Смажена яловичина з броколі та імбиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Смажена яловичина з броколі та імбиром

Корисні властивості яловичини в тому, що вона - важливий постачальник білка і амінокислот, продукт високої поживної цінності. Яловичина добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз яловичину можна готувати по-новому, знаходячи цікаві варіанти. Смажена яловичина з броколі та імбиром - страва азіатської кухні. Броколі б'є рекорди за вмістом вітаміну С: у цій капусті його більше, ніж в апельсинах. Друга кулінарна перевага броколі - це низькокалорійний продукт. Приготування смаженої яловичини з броколі та імбиром не займе у Вас багато часу, а результат не обмане очікування.

Інгредієнти

  • Вирізка яловича - 500 г.
  • Часник - 2 зубчики
  • Імбир - 1 ст. л.
  • Соус соєвий - 2 ст. л.
  • Капуста броколі - 500 г.
  • Вода - 100 мл.
  • Бульйон яловичий - 300 мл.
  • Олія рослинна - 2 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо нарізати шматочками, викласти його в миску, додати подрібнений часник, влити соєвий соус, і натерти імбир. Залишити маринуватися.

  • 02

    Промити капусту під холодною водою, розділити на шматочки.

  • 03

    Розігріти сковороду на вогні, налити рослинну олію, викласти на сковороду капусту, обсмажити протягом 2 хвилин, додати воду, тушкувати, поки вода не випарується. Після чого, перекласти капусту на тарілку.

  • 04

    Долити в сковороду олію, викласти м'ясо. Збільшити вогонь, обсмажувати протягом 3 хвилин.

  • 05

    У мисці змішати бульйон і крохмаль. Залити цією сумішшю м'ясо і готувати, поки соус не загусне, приблизно 3 хвилини.

  • 06

    Додати до м'яса капусту, готувати ще 2 хвилини.