Форель в листковому тісті
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Форель в листковому тісті

Форель в листковому тісті - це ще один дуже простий спосіб смачно приготувати форель. Для приготування такої страви вам знадобиться не багато продуктів, до того ж, всі вони доступні. Готувати цю страву нескладно, а за часом - досить швидко. Саме таке блюдо може виступати в якості закуски, а може виступати і в ролі доповнення до гарніру. Форель в листковому тісті - це дуже смачний рецепт, який безсумнівно сподобається багатьом. Втім, замість форелі тут можна використовувати й іншу червону рибу - лосося, сьомгу або взагалі, іншу начинку, все це на ваш смак.

Інгредієнти

  • Форель - 200 г.
  • Листкове прісне тісто - 200 г.
  • Яйце - 1 шт.
  • Cіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Форель розрізати на порційні шматочки, добре їх промити і висушити на паперовому рушнику.

  • 02

    Листкове тісто розкатати, але не дуже тонко.

  • 03

    Кожен шматочок риби за смаком посолити і поперчити з різних сторін.

  • 04

    Нарізати тісто на квадратики. У центр кожного викласти шматочки риби і згорнути тісто рулетом. Краї добре скріпити зубочистками.

  • 05

    На деко, змащене маслом, викласти отримані пиріжки. Щоб тісто не пузирилося, зубочисткою зробити кілька отворів. Зверху тісто змастити збитим яйцем.

  • 06

    Деко поставити в духовку, розігріту до 200°С і випікати близько 15-20 хвилин, щоб форель добре пропеклась.