Домашній молочний лікер
Кількість порцій - 8
Час приготування - 15 хв

Домашній молочний лікер

Ми не будемо зараз розмірковувати на тему: "Корисні чи шкідливі алкогольні напої?" Напевно, вся справа в кількості і якості ... Зробити лікер хорошої якості в домашніх умовах, виявляється, не так і складно. У цьому рецепті пропонується приготувати власноруч на своїй кухні молочний лікер, який вважається жіночим спиртним напоєм. Треба відзначити, що він може зберігатися в холодильнику тривалий час, а на приготування напою Ви витратите приблизно 15 хвилин. Правда, потім лікеру потрібно 10 днів, щоб настоятися. Потім нескладна маніпуляція - проціджування, і домашній молочний лікер із чудовим смаком і запахом готовий.

Інгредієнти

  • Молоко - 400 мл.
  • Цукор - 400 г.
  • Горілка - 400 мл.
  • Апельсин - 1 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Тепле молоко перемішати з цукром, до його розчинення, додати горілку і дрібно порізаний апельсин. Все перелити в скляну ємність із щільно закритою кришкою.

  • 02

    Поставити лікер в прохолодне темне місце на 10 днів, кожен день пляшку збовтувати.

  • 03

    По закінченню терміну - лікер готовий. Необхідно процідити його через марлю кілька разів - мінімум три (чим більше, тим прозоріше і чистіше лікер).