Соус тартар
Кількість порцій - 1
Час приготування - 15 хв

Соус тартар

Знаменитий і всіма улюблений соус тартар тепер в можна зробити в домашніх умовах. При чому сам процес займе у вас дуже мало часу. Його можна по-швидкому зробити, поки готуються основні страви і подавати на стіл. Але на смак він виходить не менш приємним, ніж той, що можна купити в магазині. В приготовленому вдома - багато своїх плюсів. Адже всі продукти взяті вами особисто і приготовлені теж. Тому такий рецепт - це не тільки смачно, але й корисно. Подавайте цей соус до найрізноманітніших страв: курки, овочів, морепродуктів - все вийде дуже смачно! А ваші гості будуть у захваті від того, що ви приділяєте в кулінарії увагу навіть таким дрібницям, як соус.

Інгредієнти

  • Йогурт - 150 г.
  • Яєчні жовтки - 1 шт.
  • Гірчиця зернова - 10 г.
  • Часник - 10 г.
  • Огірки мариновані - 20 г.
  • Лимонний сік - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 г.
  • Цибуля зелена - 5 г.
  • Зелень петрушки - 5 г.
  • Сіль - 2 г.
  • Червоний мелений перець - 1 г.

Етапи приготування

  • 01

    Змішати йогурт з гірчицею, лимонним соком, меленим перцем, сіллю і цукром.

  • 02

    Дрібно нарізати жовтки, огірок, зелень і змішати з йогуртовим соусом.

  • 03

    Дати настоятися протягом 5 хвилин, після чого подавати соус до улюбленої страви з риби, морепродуктів, птиці або овочів!