Котлети з кабачків і капусти
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Котлети з кабачків і капусти

Хочете спробувати легке і дієтичне блюдо, пропонуємо вам, власноруч приготувати овочеві котлети. Така страва дбайливо поставиться до вашому шлунку, і ви не отримаєте жодної тяжкості і проблеми із зайвими калоріями. Крім того, такі котлети складаються із компонентів, доступних протягом усього року, як з матеріальної точки зору, так і з точки зору їх наявності в магазинах. Корисносты ы поживносты цій страві не займати, адже вона містить в собі надзвичайні компоненти, такі як кабачок і капуста. Здавна всім відомо, що вони є просто джерелом вітамінів і мінералів, тому про здоров'я своїх близьких, ви подбаєте точно, не сумнівайтеся. Крім того, ви зможете не тільки зберегти свою тонку талію при їх вживанні, але і порадувати свою сім'ю смачненьким.

Інгредієнти

  • Капуста (білокачанна) - 1 шт.
  • Кабачок - 1 шт.
  • Сіль - по вкусу
  • Цибуля - 4 шт.
  • Олія - для смаження
  • Борошно - 3 ст. л
  • Манна крупа - 3 ст. л
  • Яйця - 3 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Капусту тонко нарізати, проварити в невеликій кількості води до напівготовності і просушити в друшляку.

  • 02

    Очищений кабачок натерти на крупній тертці, посолити і залиште на 15 хвилин. Потім віджати сік.

  • 03

    Подрібнену цибулю обсмажити на олії, змішати з капустою і кабачком. Додати борошно, манку, яйця, посолити і поперчити, перемішати.

  • 04

    Смажити котлети на олії з двох боків до готовності. Готову страву прикрасити зеленню петрушки.