Хочете порадувати себе не лише смачненькою, а й поживною їжею без холестерину та жирів, тоді цей супчик для вас. Використання курячого мяса, яке є низькокалорійним та дозволяє шлунку швидко перетравлювати їжу, звичайно ж таки позитивно відображається на роботі нашого організму. Не слід забувати і про особливий компонент - шпинат. Ця дивовижна травичка стала частим інгредієнтом на кухнях багатьох країн світу. А корисність шпинату не перестає дивувати нас, він містить багато заліза, що дає можливість краще засвоюватись білкам та прискорює обмін речовини, що звичайно ж стимулює організм до схуднення. Тому, споживання даного продукту є беззаперечним в даній страві. А в поєднанні з різноманітними овочами взагалі є зеленим оазисом серед палючої пустелі калорійної їжі. Слідкуйте за собою та споживайте правильну їжу, якою і є наш курячий супчик.
Куряче стегенце розрізати по суглобу на дві частини, промити, викласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити каструлю на сильний вогонь, коли вода закипить, зменшити вогонь і продовжити варити.
Поки куряче стегенце вариться, картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками або скибочками.
Коли куряче м'ясо буде повністю готове, вийняти його з бульйону, в який покласти картоплю. Знову довести бульйон до кипіння на сильному вогні і, зменшивши його, варити до готовності картоплі, посоливши при цьому за своїм смаком.
У готового стегенця м'ясо відокремити від кісток.
Почистити цибулю і моркву, нарізати їх дрібними кубиками.
Обсмажити цибулю і моркву на соняшниковій рафінованій олії до золотистого кольору.
Коли картопля буде повністю готова, пересипати в суп цибульно-морквяну засмажку. Відразу ж покласти назад в суп куряче м'ясо і додати кубики попередньо розмороженого шпинату.
Суп перемішати, довести до кипіння і варити на повільному вогні протягом 8 хвилин. Всипати чорний мелений перець. Зняти каструлю з супом з плити.
Курячий суп зі шпинатом готовий! Через 10 хвилин розлити суп на порції і подати його до столу!