Куряче філе, запечене в беконі
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Куряче філе, запечене в беконі

Цим простим, універсальним рецептом приготування улюбленої курочки пропонуємо доповнити ваш кулінарний кошик. Дієтологами всього світу доведений факт, що м'ясо курочки є одним із самих дієтичних і характеризується великим вмістом легкозасвоюваних білків, вітамінів і мінералів. Запечене м'ясо курочки надзвичайно корисне, порівняно, наприклад, із смаженим, яке містить велику кількість холестерину. Застосування другого м'ясного продукту - бекону, додасть печеній курочці м'якості і ніжності і наповнить страву сильнішим і глибшим ароматом. А солодкий мед і кислий лимон нададуть страві колоритного і незвичайного смаку. Така швидка в приготуванні страва стане хорошим доповненням святкового столу.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 1 кг.
  • Бекон - 20 смужок
  • Гірчиця - 2 ст. л.
  • Мед - 2 ст. л.
  • Лимон - 4 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Духовку розігріти до 200°С. Куряче філе обсушити, нарізати смужками товщиною 1,5-2 см., завдовжки 7-8 см. Кожен шматочок загорнути в бекон і викласти в деко в один шар.

  • 02

    В окремій чашці з'єднати гірчицю, мед і лимонний сік. Перемішати і змастити курку маринадом.

  • 03

    Запікати в духовці 20-30 хвилин до повної готовності. Коли бекон підрум'яниться, вийняти деко з духовки і розкласти рулетики по тарілках.