Що ще дає стільки сили та енергії організму, як не перша страва? Супи та бульйони живлять наші організми, дарують нам сили, заряд корисних речовин. Пропонуємо вам приготувати бульйон з курки з вермішеллю. Ця страва зігріє вас зсередини і дасть оргазіму почуття комфорту. Страва набагато смачніша звичайних супів, які, напевно, так вже набридли вашим домочадцям. Легкий і одночасно поживний бульйон стане повноцінним обідом для вас. Дуже хорошим буде для тих, у кого фізична робота і вимагається велика витрата сил. Також бульйон стане відмінним делікатесом, якщо хтось із близьких прихворів. Чашка теплого бульйону в ліжко - і всі проблеми, як вітром здує. Для приготування цієї смачної страви не потрібно багато часу. А всі сили, витрачені на приготування бульону, повернуться вам у десятикратному розмірі. Приємного апетиту!
Курку вимити й нарізати шматочками.
Моркву з цибулиною очистити, всі продукти помістити в каструлю і заповнити водою. Піну знімати і після закипання води вогонь зменшити.
Бульйон посолити і на слабенькому вогні варити хвилин 40-50.
Потім із звареного бульйону дістати шматочки курки з морквою і цибулею. Куряче м'ясо поділити на шматочки невеликого розміру і знову покласти в бульйон.
Картоплю ретельно помити, почистити і порізати кубиками або смужками, покласти в бульйон, довести до кипіння і варити хвилин 10-15.
Ріпчасту цибулю нарізати дрібно. На великій тертці натерти морквину.
Овочі спасерувати на сковороді в рослинній олії і покласти в суп. Після них в суп покласти вермішель і варити хвилин 5-7 до готовності, поперчити і посолити.
Посипати петрушкою з кропом і якийсь час настоювати під кришкою перед вживанням.