Сирні вафлі
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Сирні вафлі

Не пройдіть повз цей дивовижний рецепт приготування звичних вам вафель. Ви можете сказати, що ж тут дивовижного? Простота і легкість, ось основні компоненти цієї страви. Але без родзинки тут теж не обійшлося. Нею став тертий сир, який надає вафлям приємний запашний аромат і посилює хрусткий смак. Крім того, поєднання його із сметаною сподобається вашому організму, який функціонуватиме набагато краще після вживання такої смакоти. Універсальність сирних вафель просто дивує. Вони можуть послугувати як вдалим перекусом, так і доповненням до основної страви. Не сумнівайтеся, що вони принесуть чимале задоволення і вам, і вашим близьким.

Інгредієнти

  • Тертий сир - 150 г.
  • Вершкове масло - 125 г.
  • Сметана - 200 г.
  • Насіння кмину - 4 ч. л.
  • Борошно - 190 г.
  • Сода - 2 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Вершкове масло розтопити і змішати з тертим сиром, сметаною, содою і насінням кмину.

  • 02

    Все перемішати до однорідності, всипати просіяне борошно і замісити рідке тісто.

  • 03

    Смажити, виливаючи тісто невеликими порціями, в нагрітій електровафельниці до золотистого кольору.