Сирні кульки
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Сирні кульки

Якщо ви любите сир, але їсти його в чистому вигляді або у вигляді сирників вам вже трохи приїлося, тоді ми пропонуємо вам швидкий, легкий і смачний рецепт сирних кульок. Процес приготування займає так мало часу, як і приготування сирників, але смак трохи відрізняється. Вони навіть смачніші звичайних оладок з сиром. Та й форма у них цікава. Такі кульки сподобаються дітям, і вони з апетитом будуть їх їсти. Але, ми впевнені, сподобаються вони не тільки дітям, а й дорослим. А разом з фруктовим варенням такі кульки отримають новий, ще більш насичений смак. Тому подавати їх можна навіть до святкового столу - адже їх цікава форма точно приверне увагу гостей. Приємних посиденьок за чашкою чаю і з сирними кульками.

Інгредієнти

  • Сметана - 100 г.
  • Сир - 500 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Борошно - 50 г.
  • Цукор - 100 г.
  • Сіль - 1 г.
  • Манна крупа - 20 г.
  • Олія - 20 г.

Етапи приготування

  • 01

    Всі інгредієнти, крім манки, перемішати.

  • 02

    Сформувати з отриманої маси кульки і обсмажити їх у фритюрі до золотистої скоринки.

  • 03

    Олії повинно бути достатньо для того, щоб кульки "плавали" (співвідношення 3:1).

  • 04

    Готові кульки посипати манкою. До кульок можна подати сметану, варення, збиті вершки.