Якщо ви любите сир, але їсти його в чистому вигляді або у вигляді сирників вам вже трохи приїлося, тоді ми пропонуємо вам швидкий, легкий і смачний рецепт сирних кульок. Процес приготування займає так мало часу, як і приготування сирників, але смак трохи відрізняється. Вони навіть смачніші звичайних оладок з сиром. Та й форма у них цікава. Такі кульки сподобаються дітям, і вони з апетитом будуть їх їсти. Але, ми впевнені, сподобаються вони не тільки дітям, а й дорослим. А разом з фруктовим варенням такі кульки отримають новий, ще більш насичений смак. Тому подавати їх можна навіть до святкового столу - адже їх цікава форма точно приверне увагу гостей. Приємних посиденьок за чашкою чаю і з сирними кульками.
Всі інгредієнти, крім манки, перемішати.
Сформувати з отриманої маси кульки і обсмажити їх у фритюрі до золотистої скоринки.
Олії повинно бути достатньо для того, щоб кульки "плавали" (співвідношення 3:1).
Готові кульки посипати манкою. До кульок можна подати сметану, варення, збиті вершки.