Бісквітний торт з ягодами
Кількість порцій - 5
Час приготування - 40 хв

Бісквітний торт з ягодами

Бісквітний торт з ягодами - це дуже смачний і легкий десерт, який сподобається всім. Коли десерт радує око яскравими кольорами і одним виглядом своїм піднімає настрій, нагадуючи про літо, тоді десерт заслуговує уваги. Переваги такого торта в тому, що начинка може бути найрізноманітнішою - можна експериментувати як з горішками (це можуть бути і волоські горіхи, і будь-які інші, які вам подобаються), так і з ягодами. Тут вже можна розгулятися! Куштуйте щось нове - не обов'язково строго слідувати інструкцією. І радуйте своїми маленькими шедеврами близьких.

Інгредієнти

  • Сметана - 250г
  • Яйця - 4шт
  • Цукор - 120г
  • Борошно - 120г
  • Цукрова пудра - 50г
  • Ванільній цукор - 15г
  • Ягоди (полуниця, малина, ожина, чорниця) - 400г
  • Рублений мигдаль - 50г

Етапи приготування

  • 01

    Для приготування тіста потрібні яйця, цукор і борошно. Для начинки - все інше, а також форма близько 20 см. Збити жовтки з половиною цукру в густу світлу масу.

  • 02

    Збити білки до щільної піни, додати цукор, і збивати до густоти і блиску.

  • 03

    Змішати жовтки і білки, всипати борошно і перемішати. Викласти тісто у форму, змащену маслом і посипану борошном, випікати 25 хвилин при 200°C.

  • 04

    Вийняти бісквіт з форми і дати постояти ніч для зміцнення структури. З бісквіта зрізати верхню скоринку і вибрати м'якуш, щоб вийшов кошик.

  • 05

    Жменю крихт підсмажити на сковороді разом з горіхами і охолодити. Сметану змішати з пудрою і ваніллю, додати ягоди (частину відкласти для прикраси) і половину крихт.

  • 06

    Викласти суміш у корзинку з бісквіту, посипати зверху підсмаженими крихтами і горіхами і прикрасити ягодами. Дати постояти в холодильнику декілька годин.