Броколі під сиром
Кількість порцій - 3
Час приготування - 30 хв

Броколі під сиром

Пропонуємо вашій увазі рецепт страви "броколі під сиром". Дана страва відмінно підійде для людей, які дотримуються дієти не тільки з естетичних міркувань, але і для тих людей, кому дієту прописали лікарі. Тому що, крім високого вмісту вітамінів, у броколі є антиоксиданти та інші речовини, що знижують ризик виникнення серцево-судинних і ракових захворювань. Страва " броколі під сиром" - це справжня комора вітамінів і мінералів. При всіх цих перевагах страва "броколі під сиром" дуже смачна і дуже проста у приготуванні. Вона майже не містить калорій. Тому не роздумуйте! Швидше вирушайте на кухню для приготування страви "броколі під сиром".

Інгредієнти

  • Броколі - 400 г
  • Оливкова олія - 40 мл
  • Пармезан - 30 г
  • Сіль - за смаком
  • Суміш італійських спецій - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Розігріти духовку до 260°С.

  • 02

    Розділити броколі на суцвіття і покласти у велику миску. Додати оливкову олію і перемішати.

  • 03

    Посолити, додати спеції і тертий пармезан.

  • 04

    Перекласти на деко.

  • 05

    Запікати в духовці 20-25 хвилин, доки брокколі не почне підрум'янюватися.

  • 06

    Дістати з духовки і подавати. Можна як окрему страву, можна як гарнір до м'ясних страв, страв з птиці і риби (особливо лосося).