Пропонуємо вашій увазі рецепт страви "броколі під сиром". Дана страва відмінно підійде для людей, які дотримуються дієти не тільки з естетичних міркувань, але і для тих людей, кому дієту прописали лікарі. Тому що, крім високого вмісту вітамінів, у броколі є антиоксиданти та інші речовини, що знижують ризик виникнення серцево-судинних і ракових захворювань. Страва " броколі під сиром" - це справжня комора вітамінів і мінералів. При всіх цих перевагах страва "броколі під сиром" дуже смачна і дуже проста у приготуванні. Вона майже не містить калорій. Тому не роздумуйте! Швидше вирушайте на кухню для приготування страви "броколі під сиром".
Розігріти духовку до 260°С.
Розділити броколі на суцвіття і покласти у велику миску. Додати оливкову олію і перемішати.
Посолити, додати спеції і тертий пармезан.
Перекласти на деко.
Запікати в духовці 20-25 хвилин, доки брокколі не почне підрум'янюватися.
Дістати з духовки і подавати. Можна як окрему страву, можна як гарнір до м'ясних страв, страв з птиці і риби (особливо лосося).