Салат з броколі і болгарського перцю
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Салат з броколі і болгарського перцю

Це один із салатів, які містять в собі лише корисні компоненти. У ньому немає ні майонезу, ні калорійних продуктів, які так шкідливі для організму. Навпаки, з'ївши такий салатик, ви отримаєте масу задоволення і корисних вітамінів. Адже чого вартий такий овоч як броколі! Це ж не просто овоч, це вже цілий вітамінний заряд для організму! Не варто розповідати про користь кольорової капусти - ви знаєте це і так. Нагадаємо тільки, що вона дієтична і в той же час дуже смачна. А разом з перцем і мигдалем виходить чудовий незвичайний смак, який сподобається всім вашим гостям. Таким салатом ви точно зможете їх здивувати.

Інгредієнти

  • брокколі - 1шт
  • перець - 1шт
  • лимонний сік - 1 ст. л
  • обсмажений мигдаль - 2 ст. л
  • цукор - за смаком
  • сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Перець нарізати смужками. Злегка обсмажити його на сковорідці (до м'якості) і викласти в тарілку.

  • 02

    Мигдаль дрібно посікти. Нарізати броколі, капусту свіжу краще попередньо потушити на невеликому вогні хвилини 2-3, а вже після цього обсмажити до м'якості.

  • 03

    Салат з броколі найкраще робити взагалі без рослинного масла, але якщо ви на ньому підсмажували, то потрібно дати маслу стекти в окрему тарілку.

  • 04

    Ще теплу капусту і перець змішати, полити лимонним соком і посипати тертим мигдалем. Відразу ж подавати на стіл (поки овочі не охололи).