Бранденбурзький салат - це в першу чергу подив. Адже страва відрізняється від інших незвичайним і цікавим поєднанням продуктів. Кисле яблуко внесе в закуску певну іскорку, яка буде відрізняти його від інших страв. У свою чергу, майонез зробить смак яблука більш м'яким. Груша складе чудову компанію гірчичним зернам. А сир Емменталь подарує страві пікантний, пряний і одночасно солодкуватий смак. Також салат дуже корисний завдяки безлічі інгредієнтів, таких як: лимонний сік, мигдальні горіхи, йогурт, сир, груша, яблуко. При всій своїй легкості цей салат цілком замінить вам повноцінний обід. Тому побалуйте себе особливою стравою!
Яблуко і грушу очистити, нарізати соломкою, видаливши серцевину. Такою ж соломкою нарізати сир. Мигдаль подрібнити в крихту. Скласти все в миску.
В іншій мисці збити майонез, йогурт, гірчицю, лимонний сік, сіль і цукор.
Додати соус в миску з фруктами і перемішати. Перекласти в салатницю
Подавати охолодженим.