Млинці з цукіні і моркви
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Млинці з цукіні і моркви

Млинці з цукіні і моркви, а можна сказати і оладки, дуже простий, але дивовижний рецепт сніданку, як для дорослих, так і для дітей. Овочеві млинчики з цукіні і моркви виходять соковитими і ніжними на смак. Цукіні дуже корисні. Вони прекрасно засвоюються і мають низьку калорійність, тому вважаються незамінним продуктом в дієтах для схуднення. Також, треба врахувати, що чим смачніше буде морква, тим смачніше будуть млинці. Приготувати їх в домашніх умовах не складе труднощів, подавати страву можна зі сметаною.

Інгредієнти

  • Цукіні - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Борошно пшеничне - 3 ст. л.
  • Часник - 1 шт.
  • Сир твердий - 50 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Петрушка - за смаком
  • Олія рослинна - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Цукіні і моркву промити під холодною водою, очистити від шкірки і насіння, натерти на дрібній тертці. Змішати цукіні і моркву в мисці, додати, попередньо очищений і подрібнений, часник, а також тертий сир, приправити сіллю. перцем і січеною петрушкою.

  • 02

    Ретельно перемішати суміш в мисці, додати борошно і рослинну олію. Перемішати.

  • 03

    Розігріти сковороду, змастити дно рослинною олією, обсмажити млинці з приготованого тіста з кожного боку по 3 хвилини.