Який же смачний і корисний виходить буряковий салат з часником. Головне, що на його приготування піде у вас мінімум часу, але ви отримаєте максимум задоволення вже після першої ложечки. Як відомо, буряк підвищує вітамінну цінність їжі, покращує її смак. Буряк також є цінним дієтичним продуктом, з його хімічним складом і живильними цінностями може зрівнятися не кожен овоч. Але не слід забувати і про вишуканий солодкий смак чорносливу, що вдало доповнює даний букет компонентів. Слід згадати і про корисні властивості чорносливу. Адже в ньому міститься багато вітамінів і мікроелементів. Такий салат зацікавить як сироїдів та простих вегетаріанців, так і тих, хто не гребує покуштувати м'яса, рибки, словом усіх білкових продуктів. Адже він відмінно поєднується з усіма м'ясними стравами. Тому не шукайте хитромудрих поєднань, адже простота та легкість завжди актуальні.
Натерти на тертці буряк і часник.
Дрібно нарізати чорнослив (краще замочити його у воді хвилин на 15).
Змішати всі інгредієнти, додати сіль за смаком, заправити сметаною.
Прикрасити зеленню перед подачею.