Пропонуємо вам спробувати рецепт ось цих чудових сирників. "Ну, відкрили Америку! .. - скажете ви. - Хто ж не вміє готувати таку просту страву?!" ... І в цілому, ви будете недалекі від істини: по-перше, рецепт цей був привезений просто з-за океану, тож кулінарну Америку ми з вами все-таки відкриємо, а по-друге, він дійсно дуже простий. При цьому сирники виходять з яскравим банановим ароматом і дуже ніжним смаком. Так що вперед, до нових кулінарних відкриттів! Подавайте ці сирники з медом, шматочками бананів, горіхами та шоколадною стружкою - і вони стануть не просто сніданком, а справжнім десертом.
Сир протріть через сито або збийте блендером, щоб він набув кремової консистенції.
Яйця збийте з цукром і ванільним цукром до пишноти.
Банан наріжте на шматочки і виделкою розітріть до стану пюре.
З'єднайте сир, яйця і банан, просійте в цю суміш борошно і все дуже добре перемішайте.
На сковороді розігрійте олію. Ложкою викладіть сирники і обсмажте на повільному вогні з двох сторін. Щоб позбутися від надлишків жиру, можна викласти сирники на паперовий рушник.