Цей рецепт підходить для порятунку перестиглих бананів. Млинці будуть від цього тільки солодшими. А також банани можна очистити і заморозити, щоб використовувати пізніше. Перед тим, як покласти банан в тісто, бажано вмочити його в борошно, щоб тісто краще трималося під час смаження. Для того, щоб горіхові млинці не пригорали, їх потрібно смажити на розігрітій сковороді, на невеликому вогні до рум'яної скоринки, і головне їх не перетримати. Кількість інгредієнтів можна сміливо варіювати. Якщо покласти більше банана, млинці будуть більш ніжними, якщо більше горіхів - більш щільними і схожими за консистенцією на звичайні оладки. У будь-якому разі, млинці виходять дуже смачними.
Змішати в мисці борошно, попередньо подрібнені горіхи, розпушувач, сіль і соду.
Окремо збити яйця, додати до них вершки, мед, роздавлений виделкою банан. Змішати дві суміші в одну, перемішати.
Сковороду розігріти з оливковою олією. Обсмажити млинці з приготованого тіста до рум'яної скоринки.