Запечені перці з часником і травами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Запечені перці з часником і травами

Урізноманітнити Ваше звичне меню і прикрасити святковий стіл допоможе ця оригінальна закуска – запечені перці з часником і травами. Така страва радує око і збуджує апетит. У процесі приготування перчиков з духовки доноситься настільки приємний аромат італійських прянощів, що Ви просто не зможете встояти. Випікати можете на п'ять хвилин довше до появи злегка обвуглених країв у перців (за Вашим бажанням). У кожну четвертинку овоча можете покласти порізаний сир сулугуні і подрібнені кедрові горішки. А потім змастити часниковим соусом і скропити лимонним соком. Болгарські перці відмінно почувають себе в одній тарілці з м'ясом, рибою, гармонійно доповнюючи їх смак.

Інгредієнти

  • Перець болгарський - 500 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Часник - 20 г.
  • Італійські спеції - 10 г.
  • Суміш перців - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Болгарський перець очистити від насіння і нарізати четвертинками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  • 02

    Змішати оливкову олію з часником і спеціями. Змастити отриманим соусом перці.

  • 03

    Духовку розігріти до 200°C. Викласти перці на деко і запікати близько 25 хвилин.