Запіканка з риби і молодої картоплі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Запіканка з риби і молодої картоплі

Хочемо нагадати вам, що картопля буває не тільки вареною і смаженою, а запіканка не обмежується сиром. Один із прикладів незвичайної, але, до втрати пам'яті, смачної страви - це запіканка з риби і молодої картоплі. Дуже ніжна і незвичайна страва легка в приготуванні. На вигляд запіканка така красива, що і розрізати її шкода. Вона гармонійно виглядатиме, як на святковому столі, так і подарує радість під час простої вечері. Рибне філе подарує вашому організму безліч корисних вітамінів і зарядить енергією, а картопля наситить шлунок. Запіканка має настільки стійкий і апетитний аромат, що буде здаватися, нібито у вашому домі відкрилася кулінарна крамниця. Насправді ж, це витівки всього лише однієї страви.

Інгредієнти

  • Рибне філе - 300 г.
  • Молода картопля - 8 шт.
  • Чебрець - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Мелені сухарі - 3 ст.л.
  • Оливкова олія - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Білий перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю нарізати дуже тонкими скибочками, кріп і чебрець порвати руками.

  • 02

    Картоплю в окремій мисці посолити, поперчити, додати до нього чебрець, кріп, оливкову олію.

  • 03

    Форму для запікання змастити маслом, покласти на дно рибне філе, посипати перцем, зверху додати шар картоплі, рівномірно розрівняти, посипати сухарями.

  • 04

    Поставити в розігріту до 180°С духовку на півгодини до рум’яного кольору.