Арахіс містить дуже багато амінокслот, не кажучи вже про вітаміни різних груп. Найбільше в ньому вітаміну РР. Крім того, арахіс - це популярний продукт харчування у вегетаріанців, адже в ньому досить багато білків і жирів, які цілком можуть наситити організм. Загалом, ця страва дуже корисна, з якого боку не глянь.
Арахіс підсмажити на сухій сковороді, очистити від лушпиння.
У сковороду покласти цукор, влити півсклянки теплої води і варити до тих пір, поки не з'являться бульбашки.
Після цього порціями викласти арахіс і всипати кукурудзяне борошно, безперервно помішуючи, щоб весь арахіс покрився солодкою борошняною оболонкою.
Коли всі горіхи будуть покриті глазур'ю, викласти їх на велике блюдо і подавати.