Арахіс в цукрі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Арахіс в цукрі

Арахіс містить дуже багато амінокслот, не кажучи вже про вітаміни різних груп. Найбільше в ньому вітаміну РР. Крім того, арахіс - це популярний продукт харчування у вегетаріанців, адже в ньому досить багато білків і жирів, які цілком можуть наситити організм. Загалом, ця страва дуже корисна, з якого боку не глянь.

Інгредієнти

  • Арахіс - 500 г.
  • Цукор - 150 г.
  • Кукудзяне борошно дрібного помелу - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Арахіс підсмажити на сухій сковороді, очистити від лушпиння.

  • 02

    У сковороду покласти цукор, влити півсклянки теплої води і варити до тих пір, поки не з'являться бульбашки.

  • 03

    Після цього порціями викласти арахіс і всипати кукурудзяне борошно, безперервно помішуючи, щоб весь арахіс покрився солодкою борошняною оболонкою.

  • 04

    Коли всі горіхи будуть покриті глазур'ю, викласти їх на велике блюдо і подавати.