В основу торту входить білий і шоколадний бісквіт, прошарований творожно-персиковим кремом. Він відрізняється ніжним смаком і ніжною, мякою консистенцією.
Десерт (сир кисломолочний нежирний 51%, молоко, закваска бактеріальна, сичужний фермент; йогурт персик 15% (персик 50%, цукор, вода, стабілізатор модифікатор крохмаль,...
Незважаючи на те, що ми докладаємо всіх зусиль, щоб вся інформація про продукти була актуальною і правильною, фото товару і опис товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації завжди звертайте увагу на реальний товар, читайте етикетку на продукті і не покладайтеся лише на інформацію, представлену на нашому сайті. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.