Теплий салат із грибами та картоплею
Кількість порцій - 2
Час приготування - 35 хв

Теплий салат із грибами та картоплею

Теплі салати завжди були актуальними в холодні пори року. Їх тепло поширюється по всьому організму відразу, як тільки ви спробуєте першу ложечку страви. Вони відмінно піднімуть настрій після прогулянки взимку по вулиці, або ж, коли ви просто хочете зігрітися і смачно перекусити. Цей салат з грибами і картоплею не тільки чудово вас зігріє, а й наситить ваш організм, адже в ньому поєдналися досить ситні продукти. Завдяки їм ви навіть можете подавати салат як повноцінну страву. Можете також додати листя салату для прикраси, щоб внести нотки свіжості, або ж прикрасити страву на свій розсуд.

Інгредієнти

  • Гриби - 200 г.
  • Картопля - 220 г.
  • Перець болгарський - 50 г.
  • Цукіні - 50 г.
  • Часник - 10 г.
  • Чебрець - 20 г.
  • Сіль - за смаком
  • Рослинна олія - 10 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Гриби помити і нарізати кубиками. Картоплю помити, відварити, очистити і нарізати кубиками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Цукіні помити і нарізати кубиками. Солодкий перець помити, видалити насінну коробку і нарізати невеликими кубиками.

  • 02

    Розігріти сковороду з рослинною олією, обсмажити гриби, перець і цукіні протягом 10 хвилин. Потім додати картоплю, часник, чебрець і обсмажувати ще кілька хвилин. Подавати салат теплим.